Festool

Festool kettingzaag

Een Festool kettingzaag behoort tot de meest robuuste gereedschappen. De van oorsprong Duitse producent mag zichzelf een echte isolatiemateriaalspecialist noemen. Daardoor lukt het je met hun gereedschap om zelfs de dikste isolatiematerialen nauwkeurig te zagen. Denk bijvoorbeeld aan houtvezelplaten, PUR en EPS. Dankzij de technieken van de Festool kettingzaag zijn de zaagsneden exact en splintervrij. Alhoewel kettingzagen van dit merk zeer krachtig zijn, zijn ze anderzijds mobiel genoeg om eenvoudig te kunnen vervoeren. Read more
No prodcuts where found in this category

Focus op ontwikkeling


Festool draagt ontwikkeling hoog in het vaandel. De krachtige en efficiënte Festool kettingzaag die jij bij één van de via Kettingzaag-kopen.nl vindbare webshops aanschaft, is ontwikkeld op basis van de kennis van professionals. De producent maakt gebruikt van de praktijkervaringen en inzichten van onder andere engineers die weten wat een professionale nodig heeft: niet alleen een krachtig, maar ook een geavanceerd systeem waarmee ergonomisch te werken is. Robuust en betrouwbaar zijn de kenmerken die, voortvloeiend uit deze aanpak, gelden voor elke Festool kettingzaag.


Alle toebehoren voor een Festool kettingzaag


Niet alleen vind je bij Kettingzaag-kopen.nl bij diverse webshops kettingzagen, ook toebehoren voor dit gereedschap kun je makkelijk bestellen. Denk bijvoorbeeld over verschillende soorten zaagbladen en zaagkettingen. Zowel kettingen voor het grovere werk als exemplaren die fijne zaagsnedes bewerkstelligen zijn verkrijgbaar. Een Festool kettingzaag mag dan wel gekenmerkt worden door een hoge kwaliteit, dat wil natuurlijk niet zeggen dat een onderdeel nooit vervangen hoeft te worden. Bekijk het handige overzicht op onze vergelijkingspagina Kettingzaag-kopen.nl en maak je keuze.


Het gebruik van kettingolie voor je Festool kettingzaag


Behalve het voorzichtige gebruik van het gereedschap leidt ook het gebruik van kettingolie tot een verlengde levensduur ervan. Kettingzaagolie zorgt ervoor dat het zaagblad en de zaagketting van je Festool kettingzaag goed gesmeerd blijven en hierdoor niet te heet worden en zo ook minder snel zullen uitdrogen. Dankzij het gebruik van kettingolie loopt het gereedschap soepel en heb je er jarenlang plezier van. Met een literverpakking kettingolie van Festool kun je voorlopig weer even vooruit. Onderhoud je kettingzaag er vanaf het prille begin mee voor een maximaal effect.