Dolmar

Dolmar kettingzaag

Dolmar is een alweer bijna honderd jaar bestaand merk dat gespecialiseerd is in de productie van (buiten)gereedschappen zoals bladblazers, grasmaaiers, hogedrukreinigers en kettingzagen. Een kettingzaag van Dolmar bestaat in verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een Dolmar elektrische kettingzaag, maar ook voor een variant die op een accu werkt en natuurlijk een benzineaangedreven variant. Zo is er voor elke klus en elk type gebruiker altijd wel een perfect passende Dolmar kettingzaag. Ook kun je makkelijk voor elke Dolmar onderdelen bestellen. Kettingzagen heeft het bedrijf voor zowel incidenteel, semi-professioneel en professioneel gebruik. Read more
No prodcuts where found in this category

Een kettingzaag van Dolmar is verantwoord en kwalitatief gereedschap


Het van oorsprong Duitse bedrijf is de oudste producent van door benzine aangedreven kettingzagen, oftewel motorkettingzagen. Dolmar zag in 1927 het levenslicht en werd zestig jaar later een dochteronderneming van het Japanse Makita. Hierdoor word je er nog eens extra van verzekerd dat je met een Dolmar kettingzaag een gereedschap in handen hebt dat aan de laatste vereisten voldoet en op de nieuwste innovaties is gebaseerd. Een kettingzaag van Dolmar wordt zó vervaardigd, dat het product niet alleen gemakkelijk te bedienen, maar ook gemakkelijk te onderhouden is.


Kies je voor een Dolmar elektrische kettingzaag of een ander type?


Ben je van plan om een kettingzaag van Dolmer aan te schaffen, dan maakt de naamgeving van dit merk het zoeken makkelijk voor je. Elke Dolmar kettingzaag is namelijk voorzien van een typenummer, maar ook een label PS, ES of AS. Zo zijn de PS kettingzagen de meest robuuste en op benzine werkende kettingzagen. Met de benaming ES wordt een Dolmar elektrische kettingzaag aangeduid. Elk type is handzaam en makkelijk te bedienen. De AS serie betreft accu modellen. Hiermee voer je kleine klussen stil, schoon en goedkoop uit.


Dolmar onderdelen bestellen? Je doet het in een oogwenk!


Hoe sterk een Dolmar elektrische kettingzaag, motorkettingzaag of accukettingzaag ook is, aan de vervanging van onderdelen komt geen enkele gebruiker uit. Zeker wanneer je jouw Dolmar kettingzaag vaak en intensief gebruikt, zul je weleens Dolmar onderdelen moeten bestellen. Bijvoorbeeld een zaagblad of een ketting. Dolmar onderdelen bestellen doe je in een oogwenk op de handige website van het bedrijf. Je vindt er per Dolmar kettingzaag een handige onderdelentekening waarop alle onderdelen van het gereedschap inclusief hun onderdeelnummers vermeld staan. Zelfs voor oude modellen zoals Sachs vind je wat je nodig hebt.


Met een Dolmar kettingzaag denk je aan het milieu


Kies je uit alle beschikbare kettingzagen die je bij diverse webshops kunt aanschaffen een kettingzaag van Dolmar, dan maak je een milieuvriendelijke keuze. Oog voor het milieu staat bij deze producent hoog in het vaandel. Zo werkt het bedrijf met technologieën zoals de Lithium-ion accutechnologie en de 4-takt motortechnologie. Wat betreft die eerstgenoemde dankt Dolmar zijn koppositie op milieugebied aan moederbedrijf Makita. En dankzij het 4-takt motorsysteem belandt er minder benzine onverbrand in de uitlaat. Met een Dolmar kettingzaag uitgerust met deze techniek komen er dus veel minder schadelijke stoffen vrij.