Elektrische kettingzaag

Elektrische kettingzaag

Ben je op zoek naar een elektrische kettingzaag? Dan kun je nu je speurtocht staken. Via onze vergelijkingswebsite Kettingzaag-kopen.nl vind je een breed aanbod aan elektrische kettingzagen, verkrijgbaar bij diverse webshops. Het werken met een kettingzaag die elektrisch is, is aanzienlijk lichter dan met een door benzine aangedreven kettingzaag. Hier schuilt dan ook meteen het grootste voordeel van een elektrische motorzaag in. Of je nu op zoek bent naar een elektrische boomzaag of een kettingzaag voor andere lichte klussen rondom je woning, via onze vergelijkingswebsite vind je het snel en goedkoop. Read more

Products (6)

Sort
Conrad.nl
Einhell GE-EC 2240 Kettingzaag Elektrisch 2200 W Lengte mes 406 mm
Einhell GE-EC 2240 Kettingzaag Elektrisch 2200 W Lengte mes 406 mm
starstarstarstarstar
0 reviews
€ 119.99
€ 104.99
Save 12.5%
View deal
Conrad.nl
Einhell GH-EC 1835 Kettingzaag Elektrisch 1800 W Lengte mes 356 mm
Einhell GH-EC 1835 Kettingzaag Elektrisch 1800 W Lengte mes 356 mm
starstarstarstarstar
0 reviews
€ 85.99
View deal
Conrad.nl
Bosch Home and Garden UniversalChain 35 Kettingzaag Elektrisch 1800 W Lengte mes 350 mm
Bosch Home and Garden UniversalChain 35 Kettingzaag Elektrisch 1800 W Lengte mes 350 mm
starstarstarstarstar
0 reviews
€ 134.99
View deal
Conrad.nl
Bosch Home and Garden UniversalChain 40 Kettingzaag Elektrisch 1800 W 230 V / 50 Hz Lengte mes 400 mm
Bosch Home and Garden UniversalChain 40 Kettingzaag Elektrisch 1800 W 230 V / 50 Hz Lengte mes 400 mm
starstarstarstarstar
0 reviews
€ 154.99
View deal
Conrad.nl
STIGA CS 118c 14 Kettingzaag Elektrisch 1800 W Lengte mes 350 mm
STIGA CS 118c 14 Kettingzaag Elektrisch 1800 W Lengte mes 350 mm
starstarstarstarstar
0 reviews
€ 154.99
View deal
Conrad.nl
STIGA CS 122c 16 Kettingzaag Elektrisch 2200 W Lengte mes 400 mm
STIGA CS 122c 16 Kettingzaag Elektrisch 2200 W Lengte mes 400 mm
starstarstarstarstar
0 reviews
€ 184.99
View deal

Beste elektrische kettingzaag


Wil jij weten wat de beste elektrische kettingzaag is die je op dit moment kunt kopen? Neem dan zeker deze aanbevelingen in overweging. Dit zijn volgens ons de beste kettingzagen die je nu verkrijgbaar zijn. Op basis van deze reviews kun je een overwogen keuze maken. De beste elektrische kettingzaag vind je bij de webwinkels op vergelijkingswebsite Kettingzaag-kopen.nl. Uiteraard attenderen we je ook als er ergens een scherpe aanbieding is.


1. Makita UC3041A


Beste overall elektrische kettingzaag


 


De Makita UC3041A is volgens vele onafhankelijke elektrische kettingzaag tests uitgeroepen tot de beste overall kettingzaag. Deze kettingzaag heeft een vermogen van 1800 watt en een zaaglengte van 30 centimeter. Hierdoor is dit een uitstekende kettingzaag voor werkzaamheden in de tuin. Deze kettingzaag is voorzien van een motor- en kettingrem dus de werkzaamheden kunnen op een veilige manier verricht worden. De Makita UC3041A weegt 4,7 KG en is praktisch in gebruik. De ketting is aan te spannen zonder dat je hiervoor gereedschap nodig hebt en de oliesmering gaat volledig automatisch. Op de oliepeilindicator kun je in één oogopslag zien wanneer de olie moet worden bijgevuld.


 


Bestel de Makita UC3041A voordelig op Coolblue.nl


 


2. Bosch UniversalChain 35


Beste goedkope elektrische kettingzaag


 


De Bosch UniversalChain 35 is een zeer goed alternatief als je op zoek bent naar een goedkope elektrische kettingzaag. Het nummer 35 refereert aan de zwaardlengte van 35 cm. Deze elektrische kettingzaag weegt 4,2 KG en heeft een vermogen van 1800 W. Het relatief grote oliereservoir van 250 milliliter en het efficiënte olietoevoersysteem zorgen ervoor dat je minder snel olie hoeft aan te vullen. Daarnaast is de Bosch UniversalChain 35 zeer praktisch in gebruik. Je kunt de ketting aanspannen zonder dat je hiervoor gereedschap nodig hebt. Daarnaast is deze kettingzaag voorzien van een vibratie gedempte handvat waardoor de ergste schokken worden opgevangen.


 


Bestel de Bosch UniversalChain 35 voordelig op Coolblue.nl


 


3. Stiga SE 2240


Beste professionele elektrische kettingzaag


 


De Stiga SE 2240 is een prima keuze als je op zoek bent naar de beste professionele elektrische kettingzaag. Deze kettingzaag heeft een vermogen van maar liefst 2200 W, heeft een kettingsnelheid van 11 meter per seconde en heeft een zaagblad van 40 cm. Dit maakt de Stiga SE 2240 uitstekend geschikt voor de uitvoer van de grovere zaagwerkzaamheden. Je kunt takken, haardhout of bomen tot 40 centimeter dikte snoeien met behulp van deze kettingzaag. Je kunt de ketting zonder gereedschap aanspannen. Op de oliepeilindicator kun je eenvoudig aflezen wanneer je olie moet bijvullen zodat je onbezorgd je werkzaamheden kunt uitvoeren. De Stiga SE 2240 heeft een gewicht van 5,3 KG.


 


Bestel de Stiga SE 2240 voordelig op Coolblue.nl


 


4. Black & Decker CS2245-QS


De Black & Decker CS2245-QS is een prima keuze als je op zoek bent naar een geschikte elektrische kettingzaag. Doordat deze kettingzaag een vermogen heeft van maar liefst 2200 W, een kettingsnelheid van 12,5 meter per seconde en een zaagblad van 45 cm, is dit gereedschap uitstekend geschikt voor de zwaardere zaagklussen. De Black & Decker CS2245-QS weegt 5,66 KG en is voorzien van een geïntegreerd automatisch smeringssysteem. Hierdoor wordt de slijtage verminderd en de zaagefficiëntie verhoogd. Je kunt de ketting geheel automatisch spannen zonder hiervoor gereedschap te gebruiken. Deze elektrische kettingzaag is dus uitstekend gereedschap om als particulier of professional je snoei- en zaagwerkzaamheden uit te voeren.


 


Bestel de Black & Decker CS2245-QS voordelig op Coolblue.nl


 


5. McCulloch CSE2040


Beste lichtgewicht elektrische kettingzaag


 


De McCulloch CSE2040 is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar de beste lichtgewicht elektrische kettingzaag. Dit gereedschap heeft een vermogen van 2000 W en is voorzien van een zaagblad van 40 CM. Dit maakt dit gereedschap uitstekend geschikt voor de wat zwaardere zaagklussen. Een ander groot voordeel van de McCulloch CSE2040 is dat deze kettingzaag met 3,5 KG vrij licht is van gewicht en hierdoor goed handelbaar is. Deze kettingzaag is voorzien van een automatische kettingsmering. Je kunt op de oliepeilindicator in een oogopslag zien wanneer je de olie moet bijvullen. De McCulloch CSE2040 is prima geschikt om als professional of particulier de zaagwerkzaamheden uit te voeren.  


 


Bestel de McCulloch CSE2040 voordelig op Coolblue.nl


 


Hoe werkt een elektrische kettingzaag?


Een elektrische motorzaag is niet alleen aanzienlijk goedkoper, maar ook nog eens beduidend lichter dan een door benzine aangedreven variant. De werking van een elektrische kettingzaag is erg eenvoudig, al dien je vooraf uiteraard wel de gebruikershandleiding zorgvuldig door te nemen. Met een kettingzaag die elektrisch werkt, heb je netstroom of aggregaatstroom nodig om deze te kunnen gebruiken. Vanwege het snoer is de actieradius bij een elektrische motorzaag wel beperkt. Is dit een probleem, kies dan een draadloze elektrische kettingzaag die op een accu werkt. Vanzelfsprekend gebruik je elektrische kettingzagen niet wanneer er neerslag valt.


De grootste voordelen van een elektrische motorzaag


Een kettingzaag die elektrisch werkt, ook wel een elektrische motorzaag genoemd, wordt voornamelijk in de particuliere sector gebruikt. Dit soort zagen is ideaal voor klussen rondom het huis en ook nog eens een stuk lichter dan de door benzine aangedreven varianten. Daarnaast produceert een elektrische kettingzaag ook nog eens flink wat minder geluid. Fijn wanneer je je op een plek bevindt waar het geluid van het gereedschap al gauw overlast zou kunnen betekenen. Wat zijn aanschafprijs en intensiteit van onderhoud betreft, heeft de elektrische motorzaag ook een streepje voor op de benzinevariant.


Het onderhoud van een kettingzaag die elektrisch werkt


Koop je een kettingzaag die elektrisch werkt, dan win je ten opzichte van de door benzine aangedreven varianten veel tijd op het vlak van onderhoud. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet naar je gereedschap hoeft om te kijken. Een gereedschap waarmee gewerkt wordt, is altijd onderhevig aan slijtage. Aangezien voorkomen beter is dan genezen, kun je je elektrische kettingzaag het beste na elk gebruik even controleren. Een kettingzaag die niet optimaal meer werkt, herken je onder andere aan het feit dat er rook uitkomt en je veel druk moet uitoefenen.


Het voordeel van een elektrische boomzaag


Ben je van plan jouw elektrische kettingzaag uitsluitend te gaan gebruiken voor één of meerdere bomen in je tuin? Maak de zoektocht dan niet moeilijker dan nodig en kies voor een elektrische boomzaag. Hiermee bedoelen we een kleine stokzaag, oftewel een telescopische elektrische kettingzaag. Een elektrische boomzaag geeft je al gauw enkele tientallen centimeters extra bereik en zorgt ervoor dat je niet hoeft te stunten op je ladder. Zo creëer je niet alleen gemak, maar ook een veilige werksituatie. Je kunt een elektrische boomzaag regelmatig in de aanbieding kopen bij diverse webshops.