Schuurmachine Action, waarom wel of niet?

Written by Max on 27 October 2019
Schuurmachine Action, waarom wel of niet?

De Action, een winkel die bijna iedereen kent en waarbij je altijd met iets buiten komt. Je kan er terecht voor de leukste en goedkoopste prulletjes. Maar wat veel mensen niet weten en wat je ook niet zou verwachten, is dat je bij de Action ook terecht kan voor gereedschap. Iedereen weet dat je er wel een set schroevendraaiers en een hamer kan vinden maar tegenwoordig kan je er ook groter gereedschap vinden, zoals schuurmachines. Omdat de Action zo goedkoop is wordt er vaak gezegd dat de kwaliteit dan ook niet naar behoren is. Maar is dat nou zo met alle spullen en is het daarom wel of niet verstandig om een schuurmachine van Action te kopen?


Jammer genoeg biedt de Action nog geen kettingzagen aan, maar wie weet gebeurt dit in de toekomst. En of het dan om een kwalitatief goede kettingzagen gaat, vind je ze op Kettingzaag-kopen.nl.


Review schuurmachine Action


De schuurmachines die in Action worden verkocht zijn vaak van het merk Powerplus, Werckmann of Einhell. Machines van Bosch of Makita zal je er dus niet snel vinden. Al deze merken hebben hun voor- en nadelen en deze worden hier even opgesomd. Van de Powerplus machine wordt gezegd dat hij heel eenvoudig in gebruik is en dat de prijs/kwaliteit verhouding best goed is. De nadelen zijn dan weer dat de machine heel hart trilt terwijl je aan het schuren bent. Bovendien zijn ze vaak niet draadloos en is de levensduur van deze machines beperkt.


Al het gereedschap dat je in Action kan vinden is voornamelijk van het merk Werckmann. Daarom dus ook de schuurmachines die er af en toe verkocht worden. Over deze machine valt er eigenlijk niet zo veel te zeggen buiten dat hij er heel goedkoop is. Hij heeft een aan/uit knop op de voorkant van de handpalm, heeft ook een klittenbandbevestiging voor het schuurpapier en deze machine beschikt over een aansluiting voor de stofafzuiging.


Dan heb je ook nog de schuurmachines van het merk Einhell. Voor Action normen is deze iets prijziger dan de andere 2 merken. De reden voor zijn duurdere prijs is dat deze machine verschillende functies heeft. Je kan hem namelijk gebruiken voor het schuren van hout en voor het zagen ervan. Dit zou dus weer een voordeel kunnen zijn tegenover de andere machines.


Besluit


De schuurmachines van Action kunnen perfect gekocht worden. Houd er wel rekening mee dat dit geen machines zijn die hoog kwalitatief zijn en dat het machines zijn waarvan de levensduur niet al te lang is. Wil je echt een machine van super kwaliteit is het niet aangeraden om dit bij Action te kopen. Gebruik je deze machine voor enkel eenvoudige klusjes? Dan is het wel aan te raden!