McCulloch

McCulloch kettingzaag

Welke klus je ook wilt gaan uitvoeren, voor alles bestaat een geschikte McCulloch kettingzaag. Een kettingzaag van McCulloch kan worden aangedreven door een accu, elektriciteit of benzine. Van deze drie soorten is de door benzine aangedreven variant, ook wel een motorkettingzaag genoemd, de sterkste. Het bedrijf staat bekend om zijn sterke motoren, maar ook om zijn ergonomische ontwerpen en de duurzaamheid van zijn producten. De kettingzagen worden zo lichtgewicht mogelijk ontworpen, wat jou helpt om je klus vlot en zonder al te veel moeite te klaren. De McCulloch kettingzaag CS35S behoort tot de populairste modellen. Read more
No prodcuts where found in this category

McCulloch als voorloper op het gebied van innovatie


McCulloch is een van oorsprong Amerikaanse fabrikant van elektrisch gereedschap voor buiten, waaronder kettingzagen. Net als de andere gereedschappen wordt ook bij elke McCulloch kettingzaag nagedacht over hoe slimme innovaties kunnen helpen om taken nog sneller en makkelijker te vervullen. Niet alleen aan het verhogen van het comfort en de snelheid wordt gedacht, ook probeert met elk nieuw type McCulloch kettingzaag nóg veiliger te maken dan de voorgaande. Denk bij innovaties bijvoorbeeld aan een antitrillingssysteem om efficiënter te kunnen werken, maar ook aan de soft-start functie, waarmee je McCulloch kettingzaag makkelijker start.


Een kettingzaag van McCulloch voor in en rondom de tuin


Ben je niet van plan om je McCulloch kettingzaag professioneel te gebruiken, maar zoek je een kettingzaag van McCulloch om voor klussen in en rondom de tuin in te zetten? Dan is de CS340 misschien wel een goede optie. Deze kettingzaag van McCulloch werkt op benzine en heeft dankzij zijn zogeheten Oxypower motor nóg meer vermogen, terwijl hij minder brandstof verbruikt en dus ook minder uitstoot veroorzaakt. Het brandstofniveau houd je ook nog eens makkelijk bij in het controlevenster. Dankzij de hierboven genoemde soft-start functie start je snel en gemakkelijk.


De McCulloch kettingzaag CS35S voor de zwaardere klussen


Ben je van plan meer te gaan doen met je kettingzaag van McCulloch? Dan kies je voor een variant met een nog wat hoger vermogen, bijvoorbeeld de McCulloch kettingzaag CS35S. Dankzij zijn vermogen en zwaardlengte kun je met deze kettingzaag ook zonder moeite dikkere takken zagen. Met een kettingzaag die minder krachtig is, wordt deze klus namelijk lastig en daardoor automatisch een tikkeltje onveiliger. Met de McCulloch kettingzaag CS35S heb je echter een gereedschap in handen waarmee je ook de dikste takken moeiteloos zaagt. Ook kun je hem gebruiken voor haardhout.


De ideale McCulloch kettingzaag voor het zagen van haardhout


Wil je je McCulloch kettingzaag echter voornamelijk gaan inzetten voor het zagen van haardhout, dan kunnen we je ook een andere kettingzaag van harte aanbevelen. Normaal gesproken wordt een motorkettingzaag hiervoor aangeraden, maar de elektrische McCulloch kettingzaag CSE1835 heeft een krachtige 1800 W motor waardoor hij deze klus kan klaren. Ook is hij nog eens erg licht, waardoor je niet snel vermoeid zult raken. Binnen een mum van tijd heb jij het haardhout voor het komende winterseizoen klaarliggen! Gebruik overigens geen naaldhout, want dat gaat vervelend spatten in je open haard.