Kettingzaag kopen of huren?

Written by Max on 29 October 2019
Kettingzaag kopen of huren?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een keer een kettingzaag nodig hebt. Zo heb je misschien een boom in de tuin staan die je weg wilt halen, of je wilt een keer die voorraad hout achter in de tuin in blokken zagen voor in het haardvuur. Het maakt allemaal niet uit, het is alleen van belang dat je de keuze maakt om een kettingzaag te kopen of om er een te huren. Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het kopen van een kettingzaag in verhouding tot het huren? Daar gaan we vandaag eens dieper op in!


Een kettingzaag kopen of huren


Goed, je kunt er dus voor kiezen om een kettingzaag te huren. Dit kan bij diverse bedrijven, voor een bepaalde periode heb je dan een zaag tot je beschikking. Er zitten enkele nadelen aan deze vorm van huren. Een daarvan is dat je op een korte periode veel meer geld kwijt zal zijn. Het bedrijf wilt natuurlijk wel verdienen, de prijzen voor een dag zijn dan ook niet zo laag. Daarnaast is het zo dat de kettingzaag ook nog zelf moet gaan ophalen, de meeste winkels die ze verhuren liggen nu niet echt in het centrum. Je bent dus ook nog aardig wat tijd kwijt om er aan te komen. Door een kettingzaag te kopen heb je dit probleem niet meer. Je betaalt natuurlijk meer in het begin, maar je verdient dit makkelijk terug als je de kettingzaag wat vaker gaat gebruiken. De meeste kettingzagen zijn namelijk ontzettend stevig, je hebt er dus echt wel even plezier van. Daarnaast gaan ze niet roesten, ze zullen dus ook niet kapot gaan wanneer je ze hebt opgeborgen in de schuur. Dit is in ieder geval weer een zorg minder.


Vergelijken van de beste kettingzagen


Bij ons hier op Kettingzaag-kopen.nl kun je allerlei soorten kettingzagen vergelijken. Het is namelijk echt niet zo dat een kettingzaag super duur is, je kunt bij ons dan ook gewoon sorteren op prijs. Voor iedereen zit er wel een model bij wat aan zijn of haar wensen voldoet. Ook kan je kiezen voor speciale soorten kettingzagen, zo zijn er mensen die per se een benzine kettingzaag willen hebben. Dit kan je ook allemaal hier op de site terugvinden.


Het is dus een betere keuze om een kettingzaag te kopen dan om er een te huren. Door er een te huren ben je veel meer geld kwijt als je het gaat omrekenen, wanneer je er een koopt dan heb je altijd een kettingzaag tot je beschikking. Je weet immers nooit wanneer je er een nodig gaat hebben, het is dan ook altijd beter om er een te hebben voor bij jou in de schuur!