Winkel

/Winkel
 • De nieuwe benzine kettingzaag van WOLF-Garten is uitgevoerd met de ergonomische handgrepen met softgrip.

  Ook beschikt hij over de automatische kettingsmering en wordt deze aangedreven door een sterke 2-takt motor.

  Deze motorisch aangedreven kettingzaag heeft een motorvermogen van 1,5 kW, een zaagblad van 35 cm en een toerental van 37,7 cm³ .

  Bovendien beschikt hij over een comfortabele bediening en een weegt slechts 5 kg.

  De inhoud van zowel de benzine- als de olietank is 0,4 liter.

  Motorvermogen: MTD 2-takt, 37,7 cc, 1,45 kw, 11.000/tpm.

 • De nieuwe benzine kettingzaag van WOLF-Garten is uitgevoerd met de ergonomische handgrepen met softgrip.

  Ook beschikt hij over de automatische kettingsmering en wordt deze aangedreven door een sterke 2-takt motor.

  Deze motorisch aangedreven kettingzaag heeft een motorvermogen van 1,8 kW, een zaagblad van 40 cm en een toerental van 46 cm³ .

  Bovendien beschikt hij over een comfortabele bediening en een weegt slechts 5,5 kg.

  De inhoud van zowel de benzine- als de olietank is 0,4 liter.

  Motorvermogen: MTD 2-takt, 46 cc, 1,8 kw, 11.500/tpm.

 • De CSE elektrische kettingzaag van Wolf Garten beschikt over een eenvoudige en ergonomische bediening, automatische kettingsmering en een ketting die gespannen kan worden zonder gereedschap.

  Deze kettingzaag heeft een zaagblad met de lengte van 35 cm en weegt slechts 4 kg.

  Motorvermogen: 230 Volt, 2000 Watt.

 • De CSE elektrische kettingzaag van Wolf Garten beschikt over een eenvoudige en ergonomische bediening, automatische kettingsmering en een ketting die gespannen kan worden zonder gereedschap.

  Deze kettingzaag heeft een zaagblad met de lengte van 40 cm en weegt slechts 4,5 kg.

  Motorvermogen: 230 Volt, 2200 Watt.

 • De eerste Wolf Garten kettingzaag met accu!

  De accu heeft een looptijd van 40 minuten (bij 110 sneden in droog hout met een doorsnede van 70 mm) en een laadtijd van 2 uur.

  Deze accu-kettingzaag heeft een tweehands veiligheidschakelaar, Oregon zaag en ketting, een kettingsnelheid van 3,5 m/s en een handzame zaaglengte van 20 cm.

  Wordt geleverd inclusief Li-ion power pack 6.

  Motorvermogen: 18 Volt/ 3,0 Ah Li-ion power.

 • Ook de kettingzaag op steel is de eerste van zijn soort in het WOLF-Garten assortiment.

  De kettingzaag (met Oregon zaag en ketting) heeft een telescoopsteel om bomen op grotere hoogte te snoeien.

  Met een looptijd van 30 minuten (bij 70 sneden in droog hout met een doorsnede van 70 mm), een laadtijd van 2 uur, Oregon zaag en ketting, een kettingsnelheid van 3,5 m/s en een handzame zaaglengte van 20 cm heeft dit model alles, wat een kettingzaag nodig heeft.

  Wordt geleverd inclusief wisselaccu systeem: Accu-pack 6

  Motorvermogen: 18 Volt/ 3,0 Ah Li-ion power.

 • De nieuwe krachtige 36 V. Wolf Garten kettingzaag met accu!

  Accu en oplader niet inbegrepen.

  Accu is optioneel verkrijgbaar resp. de ABP 36-03 van 3,0 Ah. en de ABP 36-05 van 5,0 Ah.

  De zaagprestatie  is resp. voor de ABP 36-03: 100 x zagen en voor de ABP 36-05: 170 x zagen ( 10 x 10 cm.)

  De zwaardlengte is: 30 cm.

  Softgrip handgrepen

  Gewicht: 4,4 kg.

  Motorspanning: 36 Volt.

  Uitgevoerd met een koolborstelloze motor.

 • Met de Bosch Kettingzaag AKE 30 S voelt je je alsof je van de ketting bent. Deze kettingzaag geeft je namelijk flink wat plezier als het op zagen aankomt. Met het grootste gemak zaag je boomstronken aan stukken. Doordat de kettingzaag een motorcapaciteit heeft van liefst 1800 watt, weet je zeker dat je het ook nog eens razendsnel doet. Dit vermogen doet de ketting namelijk met 9 meter per seconde ronddraaien. Met maar liefst 30 centimeter snijd je met gemak door zelfs de dikste takken heen. Dus wilt je de bomen in je tuin eens flink snoeien, of gewoon een fikse voorraad hout zagen, dan is de AKE 30 S de kettingzaag waarnaar u op zoek bent.
 • Ga je snoeien in je tuin, dan komt de Makita UC4041A van pas. Deze 1800 watt elektrische kettingzaag heeft een zaagblad van 40 centimeter met een kettingsnelheid van 13,3 meter per seconde. Hij is hiermee geschikt voor het snoeien van takken, haardhout, fruitbomen en andere bomen tot 35 centimeter dikte. De ketting span je zonder gebruik van gereedschap, zodat je eenvoudig aan de slag gaat. De aanloopstroombegrenzing zorgt voor een rustige start zonder piekspanning en dus een verminderde terugslag. Tijdens het snoeien wordt de ketting automatisch gesmeerd en houd je het oliepeil via de indicator in de gaten. Dankzij de motor- en kettingrem zaag je met de UC4041A altijd veilig.
 • De Makita UC4051A is de uitgebreide variant op de UC4030A. Naast het vermogen van maar liefst 2000 watt biedt dit model ook een oliepeilindicator. Zo weet je precies wanneer je de olie weer moet bijvullen. Bovendien kun je de ketting zonder gebruik van gereedschap verstellen en het zwaard vervangen. De slipkoppeling en motor- en kettingrem zorgen voor optimale veiligheid. De Makita UC4051A biedt ook nog transportbescherming voor veilig en gemakkelijk transporteren.
 • Met de Einhell GE-EC 720 T KIT in je handen is er haast geen tak die je niet bereikt. En dat zonder ladder! Deze 710 watt telescopische kettingzaag met 20 centimeter zwaard geeft je namelijk dankzij zijn telescoopsteel een bereik tot wel 4,5 meter. Tel daar de automatische kettingsmering, gereedschapsloze kettingspanning, verstelbare extra handgreep, snoerontlastingsklem en de kantelbare kop bij op en je weet het: veel handiger wordt het niet op het gebied van snoeien.
 • Met een reikwijdte van maar liefst 4 meter zal je met de Gardena TCS Li-18/20 geen trap meer nodig hebben. Daarnaast werkt deze telescoop-stokzaag op een 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu, waardoor je ook je verlengsnoer in de schuur laat. Je zaagt dikke takken door met het 20 centimeter lange zwaard. Via de indicator houd je het oliepeil in de gaten, zodat je ketting goed gesmeerd blijft. Je hoeft niet te letten op het smeren van de ketting, want dat gebeurt automatisch. Ook het spannen van de ketting is eenvoudig, want dat doe je zonder gereedschap. Met de TCS Li-18/2 is die snoeiklus in een mum van tijd geklaard.